Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i TR-Club.dk

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i TR-Club.dk

I forbindelse med den ordinære generalforsamling den 16. juni 2024, havde bestyrelsen som forslag til vedtægterne §6 stk. 1 forslået at man ændrer vedtægterne omkring antallet af suppleanter fra 1 til 2 personer.

I henhold til vedtægterne §4, og fremmødet på generalforsamlingen, kunne den foreslåede vedtægtsændring ikke vedtages, og vi er derfor nødt til at afholde en ekstraordinær generalforsamling i henhold til vedtægternes §5 med det ene punkt på dagsordenen.

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling.

Dato: lørdag den 21. september 2024, kl. 9.00.

Sted: Sigerslevvej 94, 4660 Store Heddinge.

Klubben vil være vært for en tår kaffe og en bid brød.

Den ekstraordinære generalforsamling afholdes hos næstformanden Anders Dahl i forbindelse med vores Post Nord Tur som køres umiddelbart efter den ekstraordinære generalforsamling.

Tilmelding til ekstraordinær generalforsamling sendes på mail til formanden Peter Jørgensen på pj@jorgensen-sonner.dk senest den 15. september 2024, med angivelse af navn(e) og antal personer der kommer.

 

Følgende dagsorden:
Bestyrelsens forslag om at ændre i vedtægterne under §6 Bestyrelsen første afsnit. Bestyrelsens forslag består i sin enkelthed i, at man ønsker at have 2 suppleanter frem for tidligere 1 suppleant.

Tekst i nuværende vedtægter §6 Bestyrelsen afsnit 1:
Foreningen ledes af en bestyrelse på 5 medlemmer, der vælges for 2 år ad gangen, og således, at skiftevis 3 og 2 er på valg. En suppleant og en revisor vælges i henholdsvis ulige og lige år.

Bestyrelsens forslag til ny tekst i §6 Bestyrelsen afsnit 1:
Foreningen ledes af en bestyrelse på 5 medlemmer, der vælges for 2 år ad gangen, og således, at skiftevis 3 og 2 er på valg. 2 suppleanter og en revisor vælges i henholdsvis ulige og lige år. Valg af suppleanter skal fordeles med en for ulige år og en for lige år.

 

På vegne af bestyrelsen
Peter Jørgensen
formand